Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Engelenhaar (decoratie)

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Engelenhaar is een speciaal soort versiersel dat met Kerstmis in de kerstboom kan worden gehangen. Het wordt gemaakt van glasvezel of lametta. Lamettahaar is eenvoudig te draperen in een kerstboom en symboliseert ijspegels welke in een kerstboom hangen. Engelenhaar veroorzaakt op de blote huid vaak een prikkelend en jeukend gevoel. Het is meestal zilver- of goudkleurig.

Engelenhaar wordt ook gebruikt voor decoratieve spinnenwebben. Deze spinnenwebben zijn meestal te koop in feestwinkels en rond Halloween ook in warenhuizen.

rel=nofollow