Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Sara De Potter

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


rel=nofollow

Sara De Potter (Gent, 9 november 1976) is een Belgisch politica voor de sp.a.

Biografie

Sara werd geboren in het Universitair Ziekenhuis Gent. Ze doorliep haar schoolloopbaan in het Stedelijk Atheneum Wispelbergstraat te Gent, alwaar ze afstudeerde in de richting wiskunde-wetenschappen in 1995. Vervolgens studeerde ze rechten aan de Universiteit Gent, alwaar ze afstudeerde in 2001. Bijna onmiddellijk daarop aansluitend ging ze aan de slag op de juridische dienst van eerst het ABVV Oost-Vlaanderen en vervolgens ABVV Metaal Oost-Vlaanderen[1], waar ze tot op heden nog steeds werkzaam is. Daarnaast is ze tevens consulent bij Eures.[2]

Bij de provincieraadsverkiezingen van 2012 stond ze op de tweede plaats op de kieslijst voor de provincie Oost-Vlaanderen[3] en werd rechtstreeks verkozen.

Externe link

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties