Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Gentse Farmaceutische Kring

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

De Gentse Farmaceutische Kring (afgekort GFK) is een studentenclub en faculteitskring van de studenten Farmacie aan de Universiteit Gent en is lid van het FaculteitenKonvent Gent. De clubkleuren van de Gentse Farmaceutische Kring zijn blauw en geel. De kring werd op 27 maart 1933 opgericht onder de naam Farmacia. In 1997 werd de naam omgedoopt tot Gentse Farmaceutische Kring.

Het doel van de studentenvereniging is het bijstaan van studenten bij hun opleiding op verschillende vlakken. Daarnaast organiseert de kring verschillende recreatieve en educatieve activiteiten.


Externe link

Zoek op Wikidata

rel=nofollow