Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Lombrosiana

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Lombrosiana is de studentenvereniging en faculteitskring van de studenten criminologie aan de Universiteit Gent. Het is een door studenten opgerichte vereniging, die het behartigen van de belangen van alle studenten uit die opleiding tot doel heeft. De kring werd op 24 januari 1957 opgericht door Wilfried Beck, Frans Bouckaert en Jos Van Overstraeten. De studentenvereniging is lid van het FaculteitenKonvent Gent.

Het doel van de studentenvereniging is het bijstaan van studenten bij hun opleiding op verschillende vlakken. Daarnaast organiseert de kring verschillende recreatieve en educatieve activiteiten.

Externe links

rel=nofollow