Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Wikiquote

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Wikiquote is een project van Wikimedia, gebruikmakende van MediaWiki-software. Het doel van het project is het in samenwerkingsverband produceren van een uitgebreide verzameling citaten van individuele personen of fictieve personages, dan wel afkomstig uit films, series en literaire werken. Ook spreekwoorden kunnen op Wikiquote een plaats krijgen.

Het project werd oorspronkelijk alleen in het Engels gestart, maar in juli 2004 werden meer talen geïntroduceerd, onder andere het Nederlands.

Externe links

rel=nofollow