Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Overleg gebruiker:Bart Versieck

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
50px Wikisage logo nw.png Welkom 50px Wikisage logo nw.png
Hallo Bart Versieck, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikisage.
Wikisage is een vrije encyclopedie, waaraan iedereen mag meewerken.
We zien met belangstelling uit naar jouw/uw bijdragen.
Er is een wachttijd van 48 uur voordat je kunt bewerken.
Let op: om bewerkingen te kunnen verrichten, is het nodig om eerst een e-mailadres te bevestigen (zie 'mijn voorkeuren').
Meer informatie

Informatie over het gebruik van Wikisage is onder meer te vinden via de portalen Portaal:Hulp, Portaal:Gebruikers en Portaal:Wikisage.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij het Hulp:Hulploket Iedere gebruiker heeft een persoonlijke overlegpagina, zoals deze. Als iemand hier iets schrijft, word je daarop attent gemaakt met een 'oranje balk'. Ook elk artikel heeft een overlegpagina.

Onderteken je bijdragen op overlegpagina's en op discussiepagina's zoals het hulploket door het plaatsen van vier tildes (~~~~). Dan wordt automatisch toegevoegd wie het heeft geschreven en wanneer. Je kunt ook de tweede knop van rechts boven het bewerkingsscherm gebruiken.


Welkom Bart. Groet, Lidewij (overleg) 2 dec 2016 18:17 (CET)

Ik dank u zéér, en hopelijk bent u bekend met de gang van zaken op "Wikimedia/-pedia NL", nl. de dictatuur van de onredelijke "MoiraMoira" en co? Bart Versieck (overleg) 6 mrt 2017 02:32 (CET)
Bart ik krijg niet alles mee, er zijn daar meerdere gebruikers die met een speciale agenda werken. Wat ik van MoiraMoira moet denken is me ook niet helemaal duidelijk. Wat ik vorige week bij lotje zag gebeuren ging voor mij alle perken te buiten. De woorden van overspannen en autistisch gedrag komen bij mij dan naar boven. Het kan en zal allemaal wel een act zijn om andere gebruikers te framen. Framing is hot topic aan het worden op Wikipedia. Men blijft bepaalde persoonlijke zienswijzen over gebruikers ventileren in de hoop de opinie te beïnvloeden. (Of dingen werkelijk kloppen wordt veelal niet gecontroleerd, men kijkt graag weg van de werkelijkheid) Dit allemaal onder de dekmantel dat het van belang zou zijn voor de encyclopedie. Wat er werkelijk van belang is bij interacties om tot een goede inhoud van Wikipedia te komen is schijnbaar veel te moeilijk. Liever gaat men door met het autistisch gedrag, dat is de beproefde weg om iemand van het werkveld weg te krijgen. Dat dit bij de geframde en andere gebruikers tot veel frustraties leidt is schijnbaar van geen belang en lijkt een gepland onderdeel van de acties. Men moet toch kunnen zeggen "zie je wel dat ik gelijk had", de gebruiker doet niet/wil niet wat wij willen. En de cirkel is rond. Bij Gebruiker:DAb zag ik voor het eerst het stalken en het apparatsjiksgedrag van Robotje, zijn vertrouwd middel om iemand geframd en/of OT geblokkeerd te krijgen. Bij DAb ging het helemaal niet meer om wat hij schreef, maar dat hij schreef. Ze hebben het voor elkaar gekregen dat hij WP wereldwijd niet meer bewerken kon. Groet, Lidewij (overleg) 9 mrt 2017 11:09 (CET)
Inderdaad, het is daar de laatste jaren één corrupte bende geworden helaas, en het wordt alléén nog maar erger, want als je hen doorhebt, dan word je bewust weggepest, heb ik zélf helaas tot mijn scha en schande moeten ondervinden!!! Bart Versieck (overleg) 15 mrt 2017 19:33 (CET)

Welkom. Mendelo 16 mrt 2017 12:23 (CET)

Dankuwel, "Mendelo". Bart Versieck (overleg) 17 mrt 2017 18:22 (CET)

Welkom Bart Versieck:) - de Wikimedia logo family complete 2.svg.png Kolo Wikimedia logo family complete 2.svg.png nel - 16 feb 2018 01:44 (CET)

U ook bedankt vanzelfsprekend! Bart Versieck (overleg) 16 feb 2018 11:14 (CET)

GNU-licentie voor vrije documentatie

Bart, voor overname van artikelen (enz.) uit andere bronnen die eveneens de GNU-licentie voor vrije documentatie hanteren zoals Wikipedia geldt de volgende regel: neem daartoe in de bewerkingssamenvatting een permanente link op naar de versie die wordt overgenomen.

Deze hyperlink of URL is voldoende naamsvermelding om aan de licentie te voldoen.

Een permanente link is een link naar een bepaalde versie van een pagina. Dat is wat anders dan een gewone link, die steeds naar de nieuwste, huidige versie schakelt, waarvan de inhoud regelmatig kan veranderen. Waar de permanente link naar verwijst blijft voor altijd hetzelfde. De permalink verwijst naar de schrijvers van de tekst tot op moment van overnamen. Wil je iets aan de tekst veranderen, dan graag pas bij de volgende opslag.

Een permanente link maak je door links onderaan in de zijbalk, onder 'hulpmiddelen' onder meer 'permanente link' te klikken. Daarop verschijnt in de adresbalk de permanente link naar de paginaversie die je op dat moment bekijkt. (Kopieer en plak deze link in de bewerkingssamenvatting, "Bron: <permalink>)

Een handigheidje hierbij is dat je ook met je rechtermuisknop kan klikken op de 'permanente link' en dan in het menu kan kiezen voor kopiëren, Dat scheelt je dan een pagina minder te laden.

Met vriendelijke groet, Lidewij (overleg) 9 mrt 2017 11:29 (CET)
Bedankt voor de informatie! Bart Versieck (overleg) 15 mrt 2017 19:33 (CET)

Lang artikel

Je vermoedt dat je je artikel niet kan overbrengen omdat het te lang is. In dat geval: in tussenstappen in kleinere hapjes overbrengen moet eigenlijk wel lukken. Of misschien kan het op een logische manier worden verdeeld in subpagina's, die zoals sjablonen op een hoofdpagina bijeengebracht worden. (Om een subpagina te kenmerken is er zelfs een sjabloon: {{subpagina}}, tot nu toe gebruikt om berekeningen of een bronversie apart te zetten.) Mendelo 16 mrt 2017 12:23 (CET)

Merci voor de aanwijzingen en tips, hoor! Bart Versieck (overleg) 17 mrt 2017 18:22 (CET)

Categorie:Honderdplusser

Groet, --Lidewij (overleg) 8 mei 2017 23:31 (CEST)

Dankuwel, maar dus heeft u enkele jaren geleden al van alles van mij overgebracht dan, zodat het dan ook beter is om dat daar allemaal in te integreren, niet? Bart Versieck (overleg) 8 mei 2017 23:52 (CEST)
Bart, ik denk dat alles wat van jou verwijderd is hier te vinden is. Wanneer je nog iets mist, wil dat niet zeggen dat het niet ergens is opgeslagen. Ik dacht dat je dat wist. Je werk was niet voor niets. --Lidewij (overleg) 9 mei 2017 00:19 (CEST)
Gelukkig maar, en nee: dat wist ik eigenlijk nog niet, doch absoluut mooi zo! Bart Versieck (overleg) 9 mei 2017 00:24 (CEST)

Bart, ik wist niet dat je binnen je gebruikersruimte Wpnl de huwelijken in de VS had bijgehouden. Hou er rekening mee dat hier meer kan dan op Wpnl, dus leef je uit. We zijn ook niet allergisch voor genealogie. Ik vind het wel fijn wanneer je plaatsen toevoegt, zoals huwelijksplaats. Groet, --Lidewij (overleg) 13 mei 2017 14:11 (CEST)

Goed, en mijn lijst van oudste mensen ooit binnen de Benelux mag ik hoogstwaarschijnlijk ook in de hoofdnaamruimte plaatsen, neem ik aan? Bart Versieck (overleg) 13 mei 2017 16:37 (CEST)
P.S.: ik vraag me af of die "nuweggen" van mij dan toch verwijderd gaan worden eigenlijk? Bart Versieck (overleg) 13 mei 2017 16:40 (CEST)
Bart ik was ze even vergeten, maar is gedaan. Lidewij (overleg) 13 mei 2017 18:36 (CEST)

De oudste mensen ooit binnen de Benelux kan je wat mij in de hoofdruimte zetten.

Toen er de verwachting was dat het een en ander zou verdwijnen heb ik teksten hier geplaatst. Pagina's worden een doorverwijzing die op een moment nuweg gaan en dan is het te laat. --Lidewij (overleg) 13 mei 2017 18:36 (CEST)

Dankuwel, en hier zijn er géén 60-tal moderatoren om alle klussen op te kunnen knappen, maar ze zijn dan ook niet zo corrupt als daar, weet je! Bart Versieck (overleg) 13 mei 2017 18:39 (CEST)
Bart, ik zag enkele vlaggen niet en dacht dat File: het probleem was, dat ik de vlaggen niet kon zien. Het bleek niet zo, dus heb ik het teruggezet. De tekst is Engels, ik heb er geen probleem mee. Je kan het nu ook gemakkelijk elders plaatsen. Is er op een andere plaats ook deze informatie? De tussenstukjes en kopjes kunnen misschien wel in het Nederlands. Groet, --Lidewij (overleg) 14 mei 2017 14:21 (CEST)
Ja, ik ben inderdaad wel van plan om alles te vertalen naar het Nederlands, want het komt eigenlijk oorspronkelijk van iemand anders op de Engelstalige "Wikipedia" en het staat ook nog als een van mijn persoonlijke pagina's op de Nederlandstalige versie, vandaar! Bart Versieck (overleg) 14 mei 2017 18:24 (CEST)
Bart, dan zou ik pas als het af is vertalen. Groet, --Lidewij (overleg) 14 mei 2017 19:15 (CEST)
Goed: zal ik doen. Bart Versieck (overleg) 14 mei 2017 21:38 (CEST)

Uploaden

Hoi Bart, ik heb je net wat aanwijzingen over hier uploaden gestuurd. Kijk het even na. Vriendelijke groet. Hold The Line (overleg) 14 feb 2018 12:34 (CET)

Dankuwel. Bart Versieck (overleg) 14 feb 2018 12:44 (CET)

Dag Bart, er staat een begrenzer bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding. Hele grote afbeeldingen kosten veel oplaadtijd bij een pagina. Wanneer je een foto gebruikt binnen 1500x1500 pixels heb je geen probleem. Onder de foto op commons.wikimedia, kan je zien dat er meer mogelijkheden qua grootte zijn om te uploaden. Groet, --Lidewij (overleg) 14 feb 2018 14:22 (CET)

Begrepen. Bart Versieck (overleg) 14 feb 2018 23:50 (CET)

?

Eventjes geen zin meer? Mendelo 4 mrt 2018 22:27 (CET)

Jawel, hoor, maar hij wil het niet meer bewaren (zeker te lang geworden kortom?), en even een leeg blad testen doet hij warempel wél, doch zelfs gewoon terugdraaien naar de vorige versie (die dus niet te lang was) doet hij helaas evenmin nog: begrijpe wie het begrijpen kan! Bart Versieck (overleg) 4 mrt 2018 22:31 (CET)
Ik heb het sjabloon {{leeftijd in jaren en dagen}} een tikkeltje ingekort, misschien spaart dit al wat capaciteit. Ik zie dat het artikel een aantal onderkopjes heeft. Eventueel kan men het daar opsplitsen in kleinere delen. Men kan de opgesplitste stukken vrij gemakkelijk terug bijeen zetten in een algemeen artikel door het op deze manier in te voegen:
{{[[titel van afgesplitst artikel 1]]}}
{{[[titel van afgesplitst artikel 2]]}}
...

Mendelo 5 mrt 2018 16:16 (CET)

Dankuwel, hoor, maar ik blijf het toch wel raar vinden dat wat enkele versies daarvoor nog wel bewaard kon worden nu niet meer teruggehaald kan worden, vandaar dat leeg blad toen ook tijdelijk, weet u. Bart Versieck (overleg) 5 mrt 2018 16:30 (CET)

🏆
Hallo Bart Versieck.

Welkom! Je hebt al meegewerkt aan vijf of meer inhoudelijke artikelen. Daardoor verdien je alvast een beker.

Hopelijk is dat géén gifbeker. Bart Versieck (overleg) 7 mrt 2018 13:30 (CET)

-ster

Hallo Bart,

Vrouwelijke woordvormen gebruiken is niet automatisch een correctie. Misschien heeft een vereniging wettelijk een voorzitter en een secretaris, en hebben vrouwen deze functies en zien ze geen reden om zich voorzitster en secretaresse te laten noemen. Ik ken althans vrouwelijke directeurs. Groet. Mendelo 25 mrt 2018 17:49 (CEST)

Oké dan, maar bij het vb. van "directeur" is er nu juist wél de gangbare vorm "directrice" (ook mooi uit het Latijn overgenomen trouwens!). Bart Versieck (overleg) 25 mrt 2018 23:28 (CEST)
Een museumdirecteur vergelijkt zich niet graag met een schooldirectrice. Mendelo 26 mrt 2018 09:49 (CEST)
In elk beroep zou een bestaande vrouwelijke variant gebezigd moeten worden, en beiden zijn het nochtans bazen: schoolhoofd is dan neutraal! Bart Versieck (overleg) 27 mrt 2018 00:48 (CEST)
Bazinnen dan. 😁
Tja, als een of ander instituut het heeft over mevrouw de directeur, dan noteer ik dat het daar mevrouw de directeur heet. Kan best zijn dat in het buurgebouw een mevrouw de directrice zit. Het gaat mij niet aan om vast te leggen hoe zij hun functie noemen. Mendelo 27 mrt 2018 12:14 (CEST)
Juist: hun bazen zijn eigenlijk bazinnen, maar waar het mij wél om draait is het ironische feit dat al die zogenaamde "feministen" juist in het kader van de zogenaamde "emancipatie" in mijn ogen logischerwijze vrouwelijke termen zouden moeten hanteren, doch dan willen ze die mannelijke termen ook voor hen behouden, terwijl ze géén mannen zijn, dus begrijpe wie het begrijpen kan, want dit tart volgens mij elke vorm van logica, hoor! Bart Versieck (overleg) 27 mrt 2018 18:10 (CEST)

Elektronenbuis

Als je je ooit verveeld. Ik ben er nog lang niet mee klaar, maar voor iemand die er van houdt om fouten en stijl te verbeteren denk ik dat daar een enorme uitdaging ligt ;) Ik zou het zeer waarderen als je er een keer - als het zo uitkomt - naar kijkt. Best, Hold The Line (overleg) 25 mrt 2018 17:50 (CEST)

Dan zal ik hier maar alvast beginnen, want "verveelt" is in dit geval wel een O.T.T., en dus géén onvoltooid deelwoord eigenlijk ;) Bart Versieck (overleg) 25 mrt 2018 23:25 (CEST)

Lijst van de oudste mensen ooit in de Benelux

Voor u begonnen met de vertaling van de tabel. Kan u wel nog in de legenda de blauwe balk bij mevr. VanDerStad-Hof verduidelijken? mvg, Moira (overleg) 19 apr 2018 09:35 (CEST)

Ja: die is nl. (nog) niet officieel geverifieerd, en dat is wel belangrijk bij zulke hoge leeftijden, vandaar! Bart Versieck (overleg) 19 apr 2018 12:12 (CEST)
Duidelijk! Dank u Bart. Moira (overleg) 19 apr 2018 14:09 (CEST)
En de blauwe balk bij Thomas Peters is omdat dit bijna niet te verifiëren valt. Bart Versieck (overleg) 19 apr 2018 15:06 (CEST)

Pricasso

Er staat een Wiu-sjabloon op dit artikel. U bent het wellicht uit het oog verloren. Mvg, --Moira (overleg) 19 apr 2018 11:43 (CEST)

Inderdaad: dat mag zeker weg dan, hoor! Bart Versieck (overleg) 19 apr 2018 12:12 (CEST)
Veel dank! Moira (overleg) 19 apr 2018 12:43 (CEST)
Ongelooflijk graag gedaan, hoor! Bart Versieck (overleg) 19 apr 2018 15:06 (CEST)

Interwikilink

Beste Bart Versieck, ik heb de interwikilink naar de Engelse Wikisage verwijderd omdat uw account daar niet bestaat. Wenst u een account aan te maken, dan kan u dat hier doen. Mvg, Moira (overleg) 19 apr 2018 11:59 (CEST)

Dankuwel, maar ik veronderstel dat u toch niet "MoiraMoira" bent? Bart Versieck (overleg) 19 apr 2018 12:12 (CEST)
Vanzelfsprekend niet, niet elke Moira is een bitter iemand. Moira (overleg) 19 apr 2018 12:44 (CEST)
En dat is gelukkig een waarheid als een koe, want dat ze zo is, staat helaas als een paal boven water. Bart Versieck (overleg) 19 apr 2018 15:06 (CEST)

Dag Bart, hier ben ik weer. Ik heb vorige maand een paar dingen vertaald op Lijst van de oudste mensen ooit in de Benelux, maar de tabel is nog volledig in het Engels. Weet jij een manier om dit makkelijk te vertalen? Ik hou niet van al dat Engels. Moira (overleg) 24 mei 2018 16:16 (CEST)

Natuurlijk wel niet volledig, maar insgelijks, en ik wil dat dan ook eveneens weg: straks eens zien. Bart Versieck (overleg) 24 mei 2018 16:30 (CEST)
Dank voor het reeds gedane, ik kijk of ik ook nog een steentje kan bijdragen. Moira (overleg) 28 mei 2018 12:46 (CEST)
Perfect, maar nu werd je blijkbaar ineens voor onbepaalde tijd geblokkeerd (dat zegt mij iets), huh? Bart Versieck (overleg) 28 mei 2018 14:34 (CEST)

Terugzetten

Bart, dit is geen Wikipedia waar men out of the blue bewerking terugzet. --Lidewij (overleg) 6 mei 2018 01:09 (CEST)

Pardon: u plaatste zélf uw eigen bewerking terug, en zelfs nogmaals, terwijl ik nochtans duidelijk heb uitgelegd waarom uw bijdrage incorrect is. Bart Versieck (overleg) 6 mei 2018 01:16 (CEST)
Mijn bewerkingen waren correct. En ik haalde twee linken weg die nergens naar gingen. Ik voegde een juiste bron toe. Op de Engelse Wikipedia werd het verwijderd omdat men meer en juiste bronnen wilde hebben. Ik zou wel eens willen weten wat er niet juist zou zijn aan mijn bewerkingen. Dit echtpaar trouwde in Nederland, er is niets mis met ook in Nederlandse wiki dit in Nederland te vermelden. Lidewij (overleg) 6 mei 2018 01:26 (CEST)
Dat waren hun eigen kwartierstaten ten eerste, zoals bij een hele hoop andere Nederlandse huwelijken vermeld, en ik herhaal: "in erbarmelijk Nederlands", want er staat "trouwde" (i.p.v. "trouwden"), en "Drente" is geen wijk (zoals het daar letterlijk geschreven staat), doch een provincie, plus het is daarenboven "Drenthe", maar het belangrijkste is dat het gaat over het land waar ze 82 jaar getrouwd waren, en dat is Canada (dus niet Nederland, waar ze trouwens verre van lang gewoond hebben!). Bart Versieck (overleg) 6 mei 2018 01:42 (CEST)
Bart, kan je er mee leven zoals het er nu staat? Op deze sites staat een deel van de genealogie, die zou ik aan kunnen passen. Ook kan ik hier een pagina van dit echtpaar maken. Groet, --Lidewij (overleg) 6 mei 2018 11:11 (CEST)
"Jakob en Grietje trouwden in de gemeente De Wijk, Drenthe, (Nederland)<ref>[https://www.wiewaswie.nl/nl/detail/14647664 BS Huwelijk Grietje van der Sluis en Jakob Kuik]</ref>." => géén komma na "Drenthe", en dat punt moet vóór die "<ref>" (i.p.v. achter die "</ref>"), alstublieft! Bart Versieck (overleg) 6 mei 2018 15:29 (CEST)
Bedankt voor de herstellingswerken. Ik had het eventjes met een tekstverwerker behandeld (zoek en vervang) en enkele details zijn daarbij wat fout gelopen. Goed dat je die er weer hebt uitgevist. Mendelo 29 mei 2018 16:19 (CEST)
Ik vermoedde al zoiets: nog bedankt daarvoor! Bart Versieck (overleg) 29 mei 2018 23:47 (CEST)
'Dom, dommer, domst' is het, niet Bart Versieck is wel dom, maar niet slim of op zijn allerdomst, hoewel dat wel goed in de oren klinkt, is het toch fout. - Martin V. (overleg) 18 jul 2018 11:44 (CEST)
"Once in a blue moon" was het aangenaam werken op de Nederlandstalige "Wikipedia", maar dat is nu spijtig genoeg al lang verleden tijd, hoor, Martin! Bart Versieck (overleg) 18 jul 2018 16:16 (CEST)

Archieflink

Beste Bart,

Bedankt voor de samenwerking. Met deze bewerking plaatste je de archieflink in een extra ref. Maar dit is geen extra bron: het is een veiligheidskopie van de reeds vermelde link en hoort er dus bij. Het is niet nodig en niet gebruikelijk om dat apart te zetten. Mendelo 21 apr 2019 19:34 (CEST)

Ah, zo, maar dan hoort die dus ook niet zichtbaar te zijn, bedoelt u nu? Bart Versieck (overleg) 21 apr 2019 19:48 (CEST)
Hoezo hoort? Lidewij (overleg) 21 apr 2019 20:46 (CEST)
Wel: aangezien dit een soort van backup is, heeft de mogelijke lezer(es) daar ook totaal géén boodschap aan, nietwaar soms? Bart Versieck (overleg) 21 apr 2019 20:56 (CEST)
Er loopt hier geen bot langs om te kijken of een link nog in de lucht is. Dus proberen we zoveel mogelijk linken te voorzien van een A] van archieflink. Op deze manier staan er twee linken met de zelfde inhoud. Bij de originele zou er nieuwe info bij kunnen komen. Bij de link van archieforg nooit, maar geeft wel de oude toen bekende informatie. Lidewij (overleg) 21 apr 2019 21:07 (CEST)
Begrepen: pas ik aan. Bart Versieck (overleg) 21 apr 2019 21:37 (CEST)

Oudste Nederlanders

Beste Bart, je zette een kladpagina van Gebruiker:Simer in de hoofdnaamruimte. Ik heb deze in een Huis pagina gezet. Gezien de wet op persoonsgegevens is dit misschien niet wenselijk om deze lijst in de hoofdruimte te laten staat. Gebruiker:H/ Oudste Nederlanders.
Deze kladpagina, in de H ruimte, kan door meerderen bewerkt worden.
Voor mij zelf had ik deze pagina al eerder in mijn gebruikersruimte gezet.
We hebben al een pagina Lijst van oudste mannen van Nederland en Lijst van oudste vrouwen van Nederland Mvg, Lidewij (overleg) 29 sep 2020 13:50 (UTC)

Ja, inderdaad, en dat is goed zo: dankjewel, want ik vrees dat die op de "gewone" Nederlandstalige Wiki(pedia) een van de dagen verwijderd zal worden door iemand als "Ijzeren Jan" bv. Bart Versieck (overleg) 29 sep 2020 15:12 (UTC)
U bedoelt daarmee dat ze daarin verwijzen naar "Wikisage"? Bart Versieck (overleg) 7 okt 2020 00:00 (UTC)
Ja. Lidewij (overleg) 7 okt 2020 12:29 (UTC)
Leuk, toch? Bart Versieck (overleg) 7 okt 2020 13:20 (UTC)
✔️ Mendelo 13 okt 2020 12:15 (UTC)
U bent ook blij, merk ik? Bart Versieck (overleg) 13 okt 2020 13:28 (UTC)
Blijkbaar heeft u een thema gekozen dat toch geregeld wel eens onder de aandacht van het publiek komt... Mendelo 13 okt 2020 16:53 (UTC)
Inderdaad, en bedankt voor de felicitaties van uw collega vanzelfsprekend! Bart Versieck (overleg) 14 okt 2020 11:08 (UTC)