Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Guys Night (zombiefilm)

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Guys Night is een korte film uit 2014 die is geregisseerd door Bardo Ellens en Iván López Núñez. De film, die gaat over een zombie apocalypse die uitbreekt tijdens de guys night van drie vrienden, maakt van het MovieZone project van EYE. Voorafgaand aan de film is zeven weken lang een achter-de-schermendocumentaire gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Bardo Ellens, BanjoMovies, waarbij de kijkers enkele keuzes konden maken over het verloop van de film.

Op 24 december 2014 is Guys Night in première gegaan in het EYE Filmmuseum in Amsterdam en sinds 29 december 2014 is de film te zien op YouTube. Ook is de film op 1 januari 2015 uitgezonden op Veronica.

Rolverdeling

Acteur Personage Opmerkingen
Ellens, Bardo Bardo Ellens Bardo
Smagge, Thomas Thomas Smagge Thomas
Haegens, Dylan Dylan Haegens Herman
Smit, Lisa Lisa Smit Sonja
Koomen, Arie Arie Koomen Zakenman zombie

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties:

Zoek op Wikidata
rel=nofollow