Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Dylan Haegens

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dylan Haegens (23 oktober 1992) maakt sinds 2011 video's op zijn kanaal DylanHaegens (vroeger DutchVlogs) en TeamDylanHaegens (vroeger DylanHaegens2). Vroeger maakte hij video's in zijn kamer en werkte hij samen met Teun Peters en Mert. Dylan ontmoeten Marit Brugman (20 juli 1990) en gingen samenwonen. Toen maakte hij video's in het appartementje van Marit. Later kwam er een kantoor bij waar Dylan Haegens, Teun Peters, Marit Brugman en (voormalig) stagiair Rick Vermeulen. Dylan en Marit hebben inmiddels ook een nieuw huis gekocht waar een hele serie over werd gemaakt. De series die lopen bij Dylan Haegens zijn momenteel alleen de Top 10 video's. Op TeamDylanHaegens heb je challanges en animaties (getekend door Rick). Marit heeft zelf ook een kanaal genaamd: Marit Tussen de Mannen waar ze elke donderdag een weekvlog op upload. Teun Peters heeft ook een kanaal waar hij vlogs op heeft en een wat kleinere serie over zijn nieuwe kat Freekje. Rick heeft ook een kanaal waar momenteel alleen de serie Tekenen voor Expers loopt. Inmiddels heeft Dylan Haegens met zijn hoofdkanaal de 1 miljoen abonnees gehaald. Verder heeft Dylan een stem gedaan in de film SpongeBob op het Droge als Karel de Zeemeeuw en is hij al een paar keer in Zapplive als gast langsgekomen.

rel=nofollow