Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Vormen van Fotografie

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit is een globaal overzicht van vormen (genres) van Fotografie

Overige vormen van fotografie, specialismen of speciale technieken

Er bestaan enorm veel specialisaties binnen de fotografie en diverse technieken en/of mogelijkheden. Naast de hierboven genoemde (hoofd)categorieën, zijn nog veel meer (sub)categorieën te onderscheiden. Zo is Schoolfotografie natuurlijk groepsfotografie met de focus op het maken van schoolfoto's (portretten van de leerlingen) en klassefoto's. Een familiefoto bij een trouwreportage valt ook onder groepsfotografie. Er zijn fotografen die hier hun specialisatie van hebben gemaakt.