Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Sport/Voetbalmagazine

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Sport/Voetbalmagazine is een Vlaams sporttijdschrift, dat wordt uitgegeven door de Roularta Media Group. Het tijdschrift verschijnt in Wallonië onder de naam Sport/Footmagazine. Het tijdschrift ontstond in 2001 toen Roularta z'n twee aparte tijdschriften Voetbal Magazine en Sport Magazine samenbracht. Naast sport- en voetbalnieuws tracht het tijdschrift verder te gaan, met uitgebreide interviews, enquêtes en een blik achter de schermen.

Het tijdschrift is een vaste waarde geworden en heeft een stevige marktpositie ingenomen, dankzij media-ondersteuning, promoties en acties. Op het eind van het voetbalseizoen kunnen lezers sparen voor een voetbaloverzicht op video en DVD, dat in samenwerking met VTM en RTBF, of later met Belgacom TV, wordt gerealiseerd. Het magazine kreeg verder door sponsoring van de Nationale Voetbalbond, het BOIC en de organisatie van Profvoetballer van het Jaar een belangrijke plaats in de Belgische sportjournalistiek.

Externe links