Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Khalid Kasem

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Khalid Kasem (Nieuwegein, 30 mei 1978) is een Marokkaans-Nederlands advocaat. Kasem is advocaat van rapper Boef en woordvoerder van de familie van voetballer Abdelhak Nouri.[1]

Nadat hij op zijn vijftiende van school werd gestuurd deed hij de moedermavo. Hierna ging hij werken bij de ABN AMRO en voltooide in zijn vrije tijd een studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam.[2]

Samen met Peter R. de Vries en diens zoon Royce de Vries heeft hij sinds 2017 een advocatenkantoor onder de naam "De Vries & Kasem".[3] Tevens werkt hij als gastdocent bij de opleiding Coach Betaald Voetbal van de KNVB.

In 2020 nam hij deel aan De Slimste Mens,[4] waar hij tweede werd achter Marieke van de Zilver.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow