Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Jan Versteegh

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Jan Lodewijk Versteegh (Rotterdam, 31 december 1985) is een Nederlands televisiemaker en verslaggever. Hij is vooral bekend van zijn werk als verslaggever bij PowNews.

Versteegh volgde een opleiding tot docent lichamelijke opvoeding, en tegelijk presenteerde hij het TV programma ZOOI, uitgezonden bij de regionale omroep RTV Rijnmond. Hiervoor presenteerde hij al op 17 jarige leeftijd bij Stadsradio Rotterdam het programma "Campus".
Sinds augustus 2012 is hij werkzaam als verslaggever bij het programma PowNews voor omroep PowNed. Hier vervult hij een rol als uitdagende en confronterende verslaggever - een gebruikelijke stijl bij het programma.[1]

In 2013 nam Versteegh ook deel als kandidaat in het veertiende seizoen van het RTL 5-programma Expeditie Robinson.[2][3]

Bronnen