Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Categorie:Wikisage:Redirect

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Categorie beheer

doel: pagina's in de categorienaamruimte.
inhoud:In deze categorie staan categorieën die redirects bevatten waar iets mee is en zijn ingedeeld naar de reden waarom de redirect is gemaakt. Dit kan behulpzaam zijn bij het automatisch doorlinken van pagina's, eventuele spellingscorrecties, en dergelijke.Deze categorie zelf dient geen redirects te bevatten, alleen subcategorieën. Zet ook geen redirects direct in de subcategorieën, maar gebruik een van de sjablonen hieronder. Meer informatie over redirects is te vinden op Wikisage:Redirect.


Wikimedia Commons  Zie ook de categorie met mediabestanden in verband met Maintenance data structures op Wikimedia Commons.

rel=nofollow

Ondercategorieën

Deze categorie bevat alleen de volgende subcategorie.