Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Akın Akınözü

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Akın Akınözü (Ankara, 22 september 1990) is een acteur van Turks afkomst. Hij speelt in Turkse series.

Carrière

Hij kwam op 22 september 1990 in Ankara (Turkije) op de wereld. Hij heeft zijn studie in California (Amerika) gedaan, en is zeer hoog begaafd[bron?]. Na zijn studie besloot hij om acteur te worden en is gaan spelen in films.

Films & Series

Hij begon in de korte film 'Azrail' en is daarna in de Turkse serie 'Arkadaslar Iyidir' gaan spelen als Yunus.[1] Nadat de serie was afgelopen heeft hij gespeeld in ''Payitaht 'Abdulhamid' waar hij de karakter Ömer speelde. Na het eerste seizoen is hij overleden in de film en door gegaan naar de film waar hij nu in speelt, namelijk 'Aslan Ailem' als Murat.[2]

Externe link


Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
  1. º (tr) Akın Akınözü Kimdir? Detaylı ve Güncel Biyografi. Kimdir TV - Detaylı ve Güncel Bilgi Kaynağı (2016-08-11) Geraadpleegd op 2018-01-19
  2. º TRT 1 - Aslan Ailem - MURAT ASLAN Geraadpleegd op 2018-01-19
rel=nofollow
rel=nofollow
rel=nofollow