Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Overleg gebruiker:Richardkiwi: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Hoogsensitiviteit: re Mendelo)
Regel 6: Regel 6:
  
 
Hoogsensitiviteit is een psychologisch begrip, zoals voor het eerst geformuleerd en omschreven door Elaine Aron. Heeft u een bron voor de toevoegingen die u in het artikel deed, die over iets anders gaan dan wat Elaine Aron beschreef? Of zou dit plaats kunnen vinden onder een naam als overgevoeiligheid? [[User:Mendelo|Mendelo]] 16 sep 2019 11:55 (UTC)
 
Hoogsensitiviteit is een psychologisch begrip, zoals voor het eerst geformuleerd en omschreven door Elaine Aron. Heeft u een bron voor de toevoegingen die u in het artikel deed, die over iets anders gaan dan wat Elaine Aron beschreef? Of zou dit plaats kunnen vinden onder een naam als overgevoeiligheid? [[User:Mendelo|Mendelo]] 16 sep 2019 11:55 (UTC)
 +
:Beste Mendelo, ik heb de boeken van Elaine N. Aron. Wat ik beschrijf valt ook onder hoogsensitiviteit, echter in dit geval veroorzaakt door omstandigheden. Ik zou niet weten waarom dat niet in het artikel zou passen. Misschien een ander kopje? Zelf ben ik ook hoogs. Als verslavingsdeskundige weet ik waar ik over praat. Niet overal zijn bronnen voor, althans ik heb nog niet gekeken, maar dit is geen Wikipedia zoals u weet, waar ieder woord op een waagschaal wordt gelegd, als u begrijpt wat ik bedoel. Uiteraard kan ik eens kijken of ik iets kan vinden (als bron), maar ik heb nu geen tijd en ben door omstandigheden ziek. - [[Gebruiker:Richardkiwi|Richardkiwi]] ([[Overleg gebruiker:Richardkiwi|overleg]]) 16 sep 2019 14:14 (UTC)

Versie van 16 sep 2019 om 14:14

50px Wikisage logo nw.png Welkom 50px Wikisage logo nw.png
Hallo Richardkiwi, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikisage.
Wikisage is een vrije encyclopedie, waaraan iedereen mag meewerken.
We zien met belangstelling uit naar jouw/uw bijdragen.
Er is een wachttijd van 48 uur voordat je kunt bewerken.
Let op: om bewerkingen te kunnen verrichten, is het nodig om eerst een e-mailadres te bevestigen (zie 'mijn voorkeuren').
Meer informatie

Informatie over het gebruik van Wikisage is onder meer te vinden via de portalen Portaal:Hulp, Portaal:Gebruikers en Portaal:Wikisage.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij het Hulp:Hulploket Iedere gebruiker heeft een persoonlijke overlegpagina, zoals deze. Als iemand hier iets schrijft, word je daarop attent gemaakt met een 'oranje balk'. Ook elk artikel heeft een overlegpagina.

Onderteken je bijdragen op overlegpagina's en op discussiepagina's zoals het hulploket door het plaatsen van vier tildes (~~~~). Dan wordt automatisch toegevoegd wie het heeft geschreven en wanneer. Je kunt ook de tweede knop van rechts boven het bewerkingsscherm gebruiken.


Welkom Richardkiwi. Groet, Lidewij (overleg) 3 jul 2018 22:25 (CEST)

Hoogsensitiviteit

Bests Richardkiwi

Hoogsensitiviteit is een psychologisch begrip, zoals voor het eerst geformuleerd en omschreven door Elaine Aron. Heeft u een bron voor de toevoegingen die u in het artikel deed, die over iets anders gaan dan wat Elaine Aron beschreef? Of zou dit plaats kunnen vinden onder een naam als overgevoeiligheid? Mendelo 16 sep 2019 11:55 (UTC)

Beste Mendelo, ik heb de boeken van Elaine N. Aron. Wat ik beschrijf valt ook onder hoogsensitiviteit, echter in dit geval veroorzaakt door omstandigheden. Ik zou niet weten waarom dat niet in het artikel zou passen. Misschien een ander kopje? Zelf ben ik ook hoogs. Als verslavingsdeskundige weet ik waar ik over praat. Niet overal zijn bronnen voor, althans ik heb nog niet gekeken, maar dit is geen Wikipedia zoals u weet, waar ieder woord op een waagschaal wordt gelegd, als u begrijpt wat ik bedoel. Uiteraard kan ik eens kijken of ik iets kan vinden (als bron), maar ik heb nu geen tijd en ben door omstandigheden ziek. - Richardkiwi (overleg) 16 sep 2019 14:14 (UTC)