Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Moskou

Uit Wikisage
Versie door Gentenaar (overleg | bijdragen) op 6 jun 2018 om 15:19 (Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Moskou''' is de hoofdstad en veruit de grootste stad van Rusland en telt ongeveer 12,5 miljoen inwoners. De stad is gelegen aan de rivier Moskva en is ee...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Moskou is de hoofdstad en veruit de grootste stad van Rusland en telt ongeveer 12,5 miljoen inwoners. De stad is gelegen aan de rivier Moskva en is een van de mooiste steden van Europa. Toeristische trekpleisters zijn onder meer het Kremlin met het Rode Plein.

Externe link

rel=nofollow