Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Wim Vangeel

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wim Vangeel (Herk-de-Stad, 24 april 1989) is politicus voor CD&V en schepen in de Belgische gemeente Lummen.

Sinds 1 januari 2013 zetelt hij in de Lummense gemeenteraad als schepen bevoegd voor sport, leefmilieu en ontwikkelingssamenwerking. Op 14 oktober 2012 bekleedde hij de voorlaatste plaats op de lokale CD&V-lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen. Met 620 voorkeurstemmen werd hij rechtstreeks verkozen en door zijn partij als schepen voorgedragen. Daarmee was Vangeel, destijds 23 jaar, de jongste schepen van de provincie Limburg. Vangeel volgde een universitaire opleiding rechten (KULeuven) en notariaat (VUB) en is professioneel actief als notarieel jurist. Hij is tevens gehuwd.

Linken

rel=nofollow