Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Unie van Zelfstandige Ondernemers

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Unie van Zelfstandige Ondernemers, beter bekend als UNIZO, is de Belgische vereniging van ondernemers, kleine en middelgrote ondernemingen en vrije beroepen. UNIZO is met ruim 80.000 leden de grootste vereniging in haar soort en situeert zich vooral in het Vlaams Gewest. Voor 2000 stond UNIZO bekend als het Nationaal Christelijk Middenstand Verbond (NCMV). UNIZO is vertegenwoordigd in de Nationale Arbeidsraad en in de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen. Karel Van Eetvelt is de gedelegeerd bestuurder.

Voorzitter waren

Gedelegeerd bestuurders waren

  • Christelijke Middenstandsverbond van België:

Zie ook

Externe link