Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

T.S.G.V. "Under Par"

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

De Tilburgsche Studenten Golf Vereniging "Under Par" is statuair opgericht op 1 juni 1995. In 2020 vierden zij met een substantieel aantal leden hun eerste lustrum.

Huidige Vereniging

Hoewel de Tilburgse Studenten Golfvereniging “Under Par” statutair opgericht is in 1995, vindt het huidige TSGV haar oorsprong in het jaar 2015. Na enkele jaren van inactiviteit binnen de vereniging, namen Thijs Asberg en Quintin Veldmeijer het initiatief om het Tilburgse studentengolf weer leven in te blazen. Samen met professional Theo Reijers werd de basis gelegd om op Prise d’Eau een basis te vormen waar studenten met voorliefde voor de golfsport én studentikoze gezelligheid zich konden verenigen. Nadat het bestuur compleet werd gemaakt door de toevoeging van Reimert Riddersma, werden de eerste trainingsavonden, borrels, maandbekers en ledenuitjes georganiseerd. De visie voor het huidige Under Par richt zich op twee soorten studenten: zowel op de studenten die graag de golfsport leren beoefenen als op de ervaren golfers die graag met gelijkgestemden in contact komen. Enkele jaren verder is de vereniging uitgegroeid tot een middelgrote vereniging met een actieve kern die actief de TSGV avonden bezoekt, prijzen wint op golftoernooien van zusterverenigingen en veel voldoening haalt uit de sociale aspecten van de vereniging.

Besturen

Door de jaren heen heeft de vereniging een aantal besturen gekend. Hieronder een overzicht van de besturen tot nu toe:

Besturen der T.S.G.V. "Under Par"
{
rel=nofollow