Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Steven Caeyers

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Steven Caeyers is een Belgische cellist.

Caeyers studeerde aan het Conservatorium van Brussel, waarna hij in het Brabants Conservatorium te Tilburg het solo-diploma behaalde bij prof. G. Schiffer. Aan het Conservatorium van Antwerpen behaalde hij bovendien het hoger diploma kamermuziek. Op heden is Steven Caeyers is cellist bij het Ensor-strijkkwartet en speelt hij als cellist bij 'Le Concert Olympique'. Hij doceert aan de Kunsthumaniora van Brussel, aan het Stedelijk Conservatorium van Leuven en aan de Muziekacademie van Anderlecht.

Steven Caeyers is de vader van Nicolas Caeyers en de broer van dirigent en musicoloog Jan Caeyers.


rel=nofollow