Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

SportNu.be

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

SportNu.be[1] is een videoplatform dat werd opgericht in 2019 en zich focust op online video. Sportactua, opinie en e-games zijn de pijlers van het platform. SportNu.be richt zich vooral op grote sportevenementen. Zo bracht SportNu.be de Tour de France 2019 in beeld van achter de schermen omdat oprichter Tom Coninx en ex-winnaar van Parijs-Roubaix Johan Vansummeren er een roadtrip van maakten.[2] SportNu.be besteedt ook aandacht aan andere sporten zoals hockey, vrouwenvoetbal, jumping, basketbal, veldrijden en handbal.

  1. º SportNu.be
  2. º (nl) Stefanie De Jonge. Hoe zou het eigenlijk zijn met... Tom Coninx? 'Als ik bij VTM was gebleven, dan was ik in een midlifecrisis beland'. Humo. DPG Media (16 juli 2019) Geraadpleegd op 2019-08-29