Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Captcha-hulppagina

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Websites die vrij te bewerken zijn, zoals deze wiki, worden vaak misbruikt door spammers die er met hun programma's automatisch koppelingen op zetten naar vele websites. Hoewel deze externe koppelingen weer verwijderd kunnen worden, leveren ze wel veel hinder en administratief werk op.

Soms, en in het bijzonder bij het toevoegen van externe koppelingen op pagina's, vraag de wiki u een vraag te beantwoorden. Omdat dit proces lastig te automatiseren is, zijn vrijwel alleen mensen in staat dit proces succesvol te doorlopen en worden hiermee spammers en andere geautomatiseerde aanvallen geweerd.

Vraag assistentie van de sitebeheerders als dit proces u verhindert een nuttige bijdrage te leveren.

Klik op de knop "terug" in uw browser om terug te gaan naar het tekstbewerkingsscherm.

U dient in uw browser cookies ingeschakeld te hebben om dit te laten werken.