Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Overleg:Wallonië

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wallonie

Door het deelteken van Wallonië extra weg te halen en extra moeite te doen om Nederlandse namen van deze plaatsen weg te halen, toon je een overreactie op diegenen die je hier "krampachtig", "taalpuristen en fanatici" noemt. Mensen zijn geneigd om van het ene extreem in het andere te vallen, nietwaar? Extremen zijn nooit goed.—Mendelo 24 okt 2012 22:41 (CEST)

Nee ik was er ook nog niet helemaal uit wat hier het beste is en vind inderdaad dat Wallonië hier de voorkeur heeft omdat het een gebruikelijk term die aansluit bij het nederlandstalige gebruik, er was dan ook geen titelwijziging doorgevoerd. Kapitein Zeiksnor 25 okt 2012 01:17 (CEST)