Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Osmose festival

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het Osmose festival is een jaarlijks Belgisch festival van hedendaagse Belgische en internationale klassieke muziek dat sedert 2016 ontstond door de bundeling van verscheidene bestaande initiatieven op dit vlak.

Het staat onder leiding van de artistiek directrice, de Belgische componiste Danielle Baas in nauwe samenwerking met de Unie van Belgische Componisten.

Sedert 2019 wordt via een internationale oproep tot insturing van werken een selectie van hedendaagse muziekstukken ter uitvoering georganiseerd.

Sedert 2020 wordt het Belgisch Osmosefestival gepromoot in sociale mediagroepen uit meer dan 25 landen ter wereld.