Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Joakim Mikkelsen

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Joakim Mikkelsen is een Noorse golfer. Hij speelt op de Europese Challenge Tour sinds 2013.

Mikkelsen werd op 29 augustus 1989 in Drammen geboren en speelde golf op de Drammen Golfklubb. Hij studeerde van 2007-2012 aan de Baylor University in Baylor County, Texas. Hij speelde college golf en in 2013 speelde hij twee toernooien op de Web.com Tour.

Vanaf november 2013 had Mikkelsen geen toernooi meer gespeeld. Hij was ontevreden over zijn putten en besloot het enkelhandig te proberen [1]. Vol zelfvertrouwen speelde hij zijn eerste toernooi in april 2014, het Challenge de Catalunya en verbeterde het baanrecord van de Lumine Golf Club met een score van 63 (-9).

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow