Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

GNMF

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Gelderse Natuur en Milieuferderatie (GNMF) is een vereniging, waarbij globaal een 100-tal milieuorganisaties zijn aangesloten. De vereniging is opgericht in 1971 en richt zich op terreinen als natuur en landschap, energie en milieu, landbouw en voeding. Het is gevestigd in Arnhem. De GNMF vervult een provinciale koepelfunctie voor de duizenden vrijwilligers die actief zijn in lokale en regionale natuur- en milieuorganisaties. Bij de vereniging zijn zo’n honderd groepen en bijna vierhonderd particuliere leden aangesloten. De GNMF heeft een bestuur en een bureau.


Externe link