Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Erik van den Boom

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Erik van den Boom (Rotterdam, 1997) is een Nederlands scholier die op dertienjarige leeftijd zijn gymnasium-diploma gehaalde.[1] Hij doorliep het Stedelijk Gymnasium in drie jaar. Op de basisschool sloeg hij een jaar over. De eerste vier jaar van het gymnasium doorliep hij in één jaar.[2][3][4][5] Hij gaat vanaf augustus 2011 aan de TU Delft studeren.

Van den Boom speelt piano en houdt zich bezig met compositie. In 2009 trad hij op in de voorrondeconcerten van jongNBE.[6]

Publieke optredens

Op 15 juni 2011 opende Van den Boom samen met Robbert Dijkgraaf de tentoonstelling NOBELPRIJS NL in Museum Boerhaave[7].

Bronnen, noten en/of referenties