Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Chiel van Berkel

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Chiel van Berkel (Utrecht, 1959) is een Nederlands acteur.

Na zijn studies aan de Studio Herman Teirlinck was Van Berkel verbonden aan het 'Noordelijk Theater De Voorziening', het latere Noord Nederlands Toneel. Indirect vormde dit de totstandkoming van een tien jaar lange samenwerking met Manou Kersting onder de anarchistische vlag van theatergroep W.A.C.K.O..

Vanaf 2004 maakt Van Berkel deel uit van de vaste kern van het Mechelse theatergezelschap Abattoir Fermé. Naast het theater was hij ook te zien in o.a. de VPRO-televisiereeks 'M'sjeu' en MONSTER!, Het vonnis , Crimi Clowns , Generatie B, Cor's Classics]

Externe links