Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

B2B Rating

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

B2B Rating is een website waar bedrijven hun commerciële zakenpartners kunnen beoordelen, beoordelingen van bedrijven kunnen raadplegen en bedrijven binnen dezelfde branche kunnen vergelijken. Sinds september 2013 bestaat er een Nederlandse en Engelse versie van de website waar alle in Nederland gevestigde commerciële bedrijven in opgenomen zijn.

Geschiedenis

B2B Rating is live gegaan op 21 september 2013. B2B Rating heeft het IE-recht[bron?] op dit concept dat wereldwijd geldig is. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwegein, Nederland.

In eerste instantie zijn alleen in Nederland gevestigde commerciële bedrijven in de databank opgenomen die beoordeeld kunnen worden. Elke werknemer van een bedrijf kan namens zijn bedrijf een rating invullen over hun commerciële zakenpartners.

Externe link

[1].