Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Attent Super op vakantie!

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Attent Super op Vakantie! is een supermarktformulie van de Spar Holding, de holding achter bijvoorbeeld Spar en Attent. Tot 2007 was het een formulie van Prisma Food Retail. Eind 2007 werd deze formulie samen met de formules van MeerMarkt en Attent overgenomen door de Spar Holding. De supermarkt is veelal te vinden op campings en bungalowparken.[1]

Op het gebied van recreatiewinkels is de formule die de supermarktketen hanteert de marktleider in Nederland,[bron?] omdat ze landelijk verspreid is. In het hoogseizoen behaalt zij 80% van de jaarlijkse omzet. Doordat veel bungalowparken en campings tegenwoordig ook voorzieningen hebben met slecht weer, kan het seizoen waarin de formule actief is tegenwoordig verlengd worden.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow
rel=nofollow
rel=nofollow