Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

ArtDish

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Sinds 2014 maakt ArtDish straattheater. In 2014 begon de groep met de act Tom, Tom & de Bombardon, een komisch-poëtische performance. De groep speelt voornamelijk in Nederland, Duitsland[1] en Belgie[2]. In 2014 won de groep de 3e prijs op het internationale straattheaterfestival in Meppel (NL).[bron?]

De leden van ArtDish studeerden o.a. aan ArtEZ Hogeschool v/d Kunsten en de HKU. Voor hun acts maken ze gebruik van speltechnieken uit het maskertheater, bewegingstheater, de view-point techniek, improvisatie en clownerie.


Externe link

Bronvermelding

rel=nofollow

[[Categorie:]]