Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Categorie:2006

Uit Wikisage
(Doorverwezen vanaf 2006)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
2e Millennium  →     3e Millennium     →  4e Millennium
20e eeuw  →     21e eeuw     →  22e eeuw
Jaren 1990  →     Jaren 2000     →  Jaren 2010
2005  →     2006     →  2007

Gebeurtenissen

  • November - In Canada is er een resolutie aangenomen waarin de inwoners van de Franstalige regio Québec worden erkend als natie binnen een verenigd Canada. De resolutie, ingebracht door minister-president Stephen Harper, werd met 266 stemmen voor en 16 tegen goedgekeurd.
  • November - In de eerste maand dat de HTM het traject Den HaagZoetermeer van RandstadRail exploiteerde, traden diverse kinderziekten aan het licht: slijtage van de rails en twee trams ontspoorden, waarbij enkele lichtgewonden vielen.

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 10 subcategorieën, van de 10 in totaal.

*

B

F

M

R

S

Pagina’s in categorie "2006"

Deze categorie bevat alleen de volgende pagina.

Media in categorie "2006"

Deze categorie bevat het volgende bestand.