Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Elzeleberg (gehucht)

Uit Wikisage
Versie door Lidewij (overleg | bijdragen) op 26 aug 2019 om 08:05 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Mont_d%27Ellezelles&oldid=54440654 25 aug 2019 ‎ LeonardH 25 aug 2019 ( EvilFreD 11 mrt 2017))
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mont d'Ellezelles is een gehucht in de gemeente Elzele (Ellezelles) in de Belgische provincie Henegouwen. Het plaatsje is gelegen op de heuvel Elzeleberg (Mont d'Ellezelles) in het Waalse natuurpark Land van de Heuvels; wat landschappelijk één geheel vormt met de net noordelijker gelegen Vlaamse Ardennen in Vlaanderen. De Elzeleberg en het plaatsje zijn enigszins bekend in de wielerwereld van de gelijknamige klimroute [1] [2] van de Vloesberg, iets ten noordoosten van de top van de Hoppeberg.

Edge-firefox.png 50°44′46″N, 3°40′26″E

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties