Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Elzeleberg (gehucht)

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Elzeleberg (gehucht)
Plaats in België Vlag van België
Elzeleberg (gehucht)
Elzeleberg (gehucht)
Situering
Gewest Flag of Wallonia.png Wallonië
Provincie Flag of Hainaut.png Henegouwen
Gemeente Elzele
Coördinaten 50°046′N 3°040′E
Detailkaart
Locatie in Henegouwen
Portaal  Portaalicoon   België

Elzeleberg Mont d'Ellezelles is een gehucht in de gemeente Elzele (Ellezelles) in de Belgische provincie Henegouwen. Het plaatsje is gelegen op de heuvel Elzeleberg (Mont d'Ellezelles) in het Waalse natuurpark Land van de Heuvels; wat landschappelijk één geheel vormt met de net noordelijker gelegen Vlaamse Ardennen in Vlaanderen. De Elzeleberg en het plaatsje zijn enigszins bekend in de wielerwereld van de gelijknamige klimroute [1] [2] van de Vloesberg, iets ten noordoosten van de top van de Hoppeberg.

Edge-firefox.png 50°44′46″N, 3°40′26″E

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow