Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Ad van Liempt

Uit Wikisage
Versie door Mendelo (overleg | bijdragen) op 31 aug 2019 om 07:23 (Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Ad van Liempt''' (Utrecht, 21 mei 1949) is een Nederlands journalist, schrijver en televisieproducer. Hij is de auteur van onder ander een biografie van...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ad van Liempt (Utrecht, 21 mei 1949) is een Nederlands journalist, schrijver en televisieproducer. Hij is de auteur van onder ander een biografie van prinSS-gemaal Bernhard van Lippe-Biesterfeld en verschillende werken over de jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog.

 
rel=nofollow