Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Antonius Gerardus Popelier

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 24 nov 2015 om 12:40 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Antonius_Gerardus_Popelier&oldid=45390135 Agora 23 nov 2015)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bestand:Popelier A G.jpg
Antonius Gerardus Popelier

Antonius Gerardus Popelier (Blinjoe (Nederlands-Indië), 1847 - Grave, 23 maart 1884) was een Nederlands eerste luitenant der infanterie die onderscheiden werd als ridder in de Militaire Willems-Orde vierde klasse en met de Eresabel.

Portaal KNIL

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
  • 1893. P.H.K. van Schendel. De Militaire Willemsorde. J.M. Roldanus Cz. Edam
  • 1902. A.S.H. Booms. Neerlands Krijgsroem in Insulinde. Schitterende daden van moed, beleid, trouw en zelfopoffering in de 19e eeuw sedert de instelling van de militaire Willemsorde. W.P. van Stockum & Zoon. Den Haag.
  • 1940. G.C.E. Köffler. De Militaire Willemsorde 1815-1940. Algemene Landsdrukkerij. Den Haag.
  • (nl) Officieren uit het Nederlands-Indische leger

Q2194037 op Wikidata  Intertaalkoppelingen via Wikidata (via reasonator)

rel=nofollow
rel=nofollow
 
rel=nofollow