Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Wintertaling Advocaten en Notarissen

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Wintertaling Advocaten en Notarissen is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor dat zich voornamelijk richt op corporate | M&A, vastgoed, bestuursrecht, civiel procesrecht, arbeidsrecht en estate planning. Wintertaling is opgericht in 2006 en is gevestigd aan de rand van de Amsterdamse Zuidas. Bij Wintertaling werken zo’n 25 advocaten en notarissen.

Geschiedenis

Wintertaling is in 2006 opgericht en was eerst gevestigd op de Boelelaan. Wintertaling is daarna verhuisd naar een pand aan de Antonio Vivaldistraat en is hier nog steeds gevestigd.

Clientèle

Tot de cliënten van Wintertaling behoren onder meer nationale en internationale ondernemingen, familiebedrijven, (institutionele) beleggers, vermogende particulieren, woningcorporaties, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en gemeenten.

Externe link

rel=nofollow