Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Wim Kolijn

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Wim Kolijn (Driewegen, 12 januari 1944) is een Nederlands voormalig politicus. Hij was elf jaar algemeen landelijk voorzitter van de SGP en fractievoorzitter voor de SGP-fractie van de Provinciale Staten van Zeeland. Ook heeft hij in de gemeenteraad van Terneuzen gezeten en was van 1966 tot 2005 werkzaam als technisch werkvoorbereider bij het bedrijf Dow Chemical. Hij volgde de opleiding werktuigbouwkunde. Sinds 2008 is hij lid van de kerkenraad van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland te Terneuzen. In 2010 werd hij daar ouderling.[1][2]

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties:

Zoek op Wikidata
rel=nofollow