Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Vince van Veen

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Vince van Veen (1996) is een Nederlandse amateurgolfer. Hij komt uit Almere en is lid van Golfclub De Goyer.

Vince van Veen ging naar het Johan Cruijff College in Amsterdam.

In 2013 won Van Veen het Hongaars Amateur [1] op de Royal Balaton Golf & Yacht Club en behaalde hij in 24 toernooien negen top-10 plaatsen. Hij won de Van Lanschot Junior Ranking.

In 2014 won hij het NK Strokeplay [2] op Golfclub De Hoge Kleij door Jeroen Krietemeijer met een lange birdieputt in de play-off te verslaan. Eind augustus was hij lid van het continentale team dat in de Jacques Leglise Trophy tegen een Brits team speelde. Hij speelde de foursomes met de Duitser Klaus Ganter, won een single en verloor een single. De Britten wonnen met 12½-11½ [3]. Hij kreeg een wildcard voor het KLM Open op de Kennemer Golf & Country Club,

Gewonnen

Teams

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
  1. º Winnende putt in Hongarije [1]
  2. º Winnaar NK Strokeplay [2]
  3. º Jacques Leglise Trophy 2014 [3]