Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Theodomir Nsengimana

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Theodomir Nsengimana

Theodomir Nsengimana (Rwanda, 02 januari 1975) is een Belgisch CD&V-politicus. Hij is OCMW-raadslid voor Christen-Democratisch en Vlaams (CD&V) in Aalst.

Nsengimana is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Aalst.

Theodomir Nsengimana is licentiaat in toegepaste economische wetenschappen (Universiteit Gent) en heeft een masterdiploma in aanvullende studies in Overheidsmanagement en Bestuurskunde (VUB). Hij werkt als ambtenaar bij de federale overheid.

Hij kwam in België als politiek vluchteling nadat hij Rwanda wegens de oorlog en de genocide in de jaren 90 had ontvlucht.

Externe link

Zoek op Wikidata

rel=nofollow