Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

SportLounge Magazine

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

SportLounge Magazine is een Vlaams sporttijdschrift dat wordt uitgegeven door SportLounge. Het tijdschrift ontstond in 2014 om de partnerclubs van SportLounge te promoten. Naast het nieuws over de partnerclubs brengt het ook lifestyle & event nieuws. Sinds 2015 zijn er aparte oplages voor regio Antwerpen, regio Limburg, regio Vlaams-Brabant en regio Vlaanderen voor Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Het tijdschrift is er in eerste instantie gekomen om de partnerclubs te promoten van SportLounge. Deze bevinden zich momenteel in het Volleybal, Basketbal en Futsal. Van daaruit is het zich beginnen uitbreiden naar allerlei thema's, waaronder Lifestyle, Jonge talentvolle atleten en de fietssport.

Externe links

  • [1] Website SportLounge Magazine
  • [2] Website SportLounge : Uitgever SportLounge Magazine

Zoek op Wikidata

rel=nofollow