Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Volgcategorieën

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Op deze pagina worden volgcategorieën weergegeven die automatisch worden gevuld door de MediaWiki software. De namen van de categorieën kunnen gewijzigd worden door de bijbehorende systeemberichten in de naamruimte "MediaWiki" bij te werken.

Volgcategorie Berichtnaam Opnamecriteria
Te indexeren pagina's(6 P)index-categoryDe pagina bevat het magische woord __INDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt geïndexeerd door robots, terwijl dat normaliter niet zou gebeuren.
Niet-geïndexeerde pagina's(11 C, 87 P, 8 B)noindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __NOINDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt niet geïndexeerd door robots.
Pagina's met dubbele sjabloonparameters(297 P, 25 B)duplicate-args-categoryDe pagina bevat aanroepen van sjablonen waarin hetzelfde argument meerdere keren wordt gebruikt, bijvoorbeeld {{foo|bar=1|bar=2}} of {{foo|bar|1=baz}}.
Pagina's die te veel kostbare parserfuncties gebruiken(1 P)expensive-parserfunction-categoryDe pagina gebruikt te veel kostbare parserfuncties (zoals #ifexist). Meer informatie.
Pagina's die missende sjabloonparameters bevatten(leeg)post-expand-template-argument-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van een sjabloonparameter (iets in de drievoudige accolades, zoals {{{Foo}}}).
Pagina's waarvoor de maximale transclusiegrootte is overschreden(leeg)post-expand-template-inclusion-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van alle sjablonen, dus zijn sommige sjablonen niet uitgebreid.
Verborgen categorieën(6 C)hidden-category-categoryDe categorie heeft het magische woord __HIDDENCAT__ in de inhoud, waardoor de categorie standaard niet zichtbaar is in de lijst met categorieën op pagina's.
Pagina's met onjuiste bestandskoppelingen(213 C, 8.960 P, 4 B)broken-file-categoryDe pagina bevat een niet-bestaande koppeling (een koppeling om een bestand toe te voegen als dat bestand niet bestaat).
Pagina's waar het maximaal aantal nodes is overschreden(leeg)node-count-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt het maximale aantal knooppunten.
Pagina's waar de expansiediepte is overschreden(leeg)expansion-depth-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt de maximale expansiediepte.
Pagina's met genegeerde weergavetitels(35 P, 1 B)restricted-displaytitle-ignoredDeze pagina heeft een genegeerde {{DISPLAYTITLE}} omdat het niet overeenkomstig is met de werkelijke titel van de pagina.
Pagina's met ongeldige zelfsluitende HTML-tags(6 P)deprecated-self-close-categoryDe pagina bevat ongeldige zelf-afgesloten HTML-tags, zoals <b/> of <span/>. Het gedrag van deze tags zal binnenkort veranderd worden zodat dit overeenkomt met de HTML5-specificatie, dus het gebruik hiervan is verouderd en wordt afgeraden.
Pagina's met sjablonen die zichzelf insluiten(leeg)template-loop-categoryDe pagina bevat een sjabloon dat zichzelf insluit, bijvoorbeeld een sjabloon dat zichzelf recursief aanroept.
Pagina's met referentiefouten(80 P)cite-tracking-category-cite-errorPagina's in deze categorie hebben fouten in het gebruik van references tags.
Pagina's die ISBN magische koppelingen gebruiken(2.282 P, 16 B)magiclink-tracking-isbnDeze pagina gebruikt ISBN magische koppelingen. Zie mediawiki.org over hoe te migreren.
Pagina's die RFC magische koppelingen gebruiken(10 P)magiclink-tracking-rfcDeze pagina gebruikt RFC magische koppelingen. Zie mediawiki.org over hoe te migreren.
Pagina's die PMID magische koppelingen gebruiken(33 P)magiclink-tracking-pmidDeze pagina gebruikt PMID magische koppelingen. Zie mediawiki.org over hoe te migreren.