Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Siham Raijoul

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Siham Raijoul (Veghel, 1 april 1986) is een Nederlandse presentatrice, tv-presentator en verslaggeefster.

Tijdens haar studie journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg liep Raijoul stage bij het NOS Jeugdjournaal. Dat beviel zo goed dat ze daarna als freelance redacteur bij het Jeugdjournaal is blijven werken. Daarnaast werkte ze een aantal jaren als presentator en verslaggever bij Omroep Brabant, waar ze het programma Brabants Nieuws presenteerde. Sinds 5 januari 2011 werkt zij fulltime voor het Jeugdjournaal en wordt zij toegevoegd aan het presentatieteam van het Jeugdjournaal. Een extra presentator was nodig omdat het Jeugdjournaal sinds september 2010 een ochtenduitzending maakt. In 2016 valt ze in als presentatrice bij het Zapp Weekjournaal.

rel=nofollow