Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Rock Herk

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Rock Herk is een jaarlijks alternatief muziekfestival in de Belgische gemeente Herk-de-Stad. Sinds 1983 heeft er elk jaar een editie plaatsgevonden en daarmee is Rock Herk het oudste alternatieve muziekfestival van het land.

Van 1983 tot 2012 vond het festival plaats in het gemeentelijk park Olmenhof, rondom het stadhuis van Herk-de-Stad. Omdat het festival te groot werd voor die locatie, wordt het sinds 2013 georganiseerd op de aangrenzende voetbalterreinen van Herk FC.

Het festival lokt jaarlijks 15.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Rock Herk biedt een uitgebreide keuze aan muziek gaande van alternatieve rock tot punk, hardcore en dance.

Zie ook

Externe link