Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Receptie (feest)

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Een receptie is een ontvangst van gasten ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis zoals een jubileum, een afscheid of een trouwerij.

Tijdens de receptie is er gelegenheid om de jubilaris, de vertrekkende werknemer of een bruidspaar te feliciteren en eventueel een geschenk aan te bieden.

Een receptie wordt soms voorafgegaan of gevolgd door een diner met genodigden. In het geval van een trouwreceptie kan er na afloop hiervan nog een bruiloftsfeest plaatsvinden.

Op 1 januari en dagen daaropvolgend kan men een zogenaamde nieuwjaarsreceptie organiseren.