Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

RVC Hoboken

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Racing Voetbal Club Hoboken, kortweg RVC Hoboken, is een bij de KBVB aangesloten voetbalclub met stamnummer 9466. De club werd opgericht in 2005 na het faillissement van KSK Hoboken. RVC Hoboken speelt in stadion "Visputten", dat plaats biedt aan 4500 toeschouwers en een zittribune voor 500 personen heeft. De club won de titel in de derde provinciale Antwerpen in het seizoen 2013-2014. In het seizoen 2015-2016 kon de degradatie niet vermeden worden en zakte de club weer terug naar de 3de provinciale.

Palmares

seizoen afdeling
2013-2014 Kampioen 3de provinciale B

Bekende (oud-)spelers

Zoek op Wikidata

rel=nofollow