Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Paris School of Business

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Paris School of Business (vroeger ESG Management School)[1] is een Europese businessschool die over twee campussen beschikt: in Parijs and Rennes. De school werd gesticht in 1974. De programma’s van de school zijn geaccrediteerd door de 2 internationale labels die de kwaliteit van de geboden opleidingen garanderen : AMBA[2] en CGE[3]. De school heeft beroemde alumni in de zakelijke en politieke wereld, zoals Franck Louvrier (CEO Publicis Events)[4] en Vianney (Zanger)[5].

Externe link

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow

Q3578449 op Wikidata  Intertaalkoppelingen via Wikidata (via reasonator)

rel=nofollow
rel=nofollow
 
rel=nofollow