Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Overleg gebruiker:MarkM/Archief/aug 2008

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is het archief van augustus 2008. U wordt verzocht geen veranderingen aan te brengen op deze pagina. U kunt op mijn overleg pagina contact met mij opnemen.


Voorganger:
geen
augustus 2008 Opvolger:
augustus 2008



Welkom
Hallo MarkM/Archief, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikisage.
Wikisage is een vrije encyclopedie, waaraan iedereen mag meewerken.
We zien met belangstelling uit naar jouw/uw bijdragen.
Er is een wachttijd van 48 uur voordat je kunt bewerken.
Let op: om bewerkingen te kunnen verrichten, is het nodig om eerst een e-mailadres te bevestigen (zie 'mijn voorkeuren').
Meer informatie

Informatie over het gebruik van Wikisage is onder meer te vinden via de portalen Portaal:Hulp, Portaal:Gebruikers en Portaal:Wikisage.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij het Hulp:Hulploket Iedere gebruiker heeft een persoonlijke overlegpagina, zoals deze. Als iemand hier iets schrijft, word je daarop attent gemaakt met een 'oranje balk'. Ook elk artikel heeft een overlegpagina.

Onderteken je bijdragen op overlegpagina's en op discussiepagina's zoals het hulploket door het plaatsen van vier tildes (~~~~). Dan wordt automatisch toegevoegd wie het heeft geschreven en wanneer. Je kunt ook de tweede knop van rechts boven het bewerkingsscherm gebruiken.


Hartelijk welkom, MarkM.

Denk eraan de bron te vermelden als je een artikel overneemt. Bij een artikel van Wikipedia is een permalink in de bewerkingssamenvatting voldoende.

Bij categorieën (en artikelen) liever geen & in de titel, omdat dat voor PHP een speciaal teken is. Kijk ook eerst of er misschien al een geschikte categorie is. Groet, Guido den Broeder 13 aug 2008 21:21 (UTC)

Bedankt voor de tips! Ik zal er voortaan rekening mee houden. Groet, MarkM 13 aug 2008 21:22 (UTC)
De namen van sjabloon-categorieën laten we allemaal beginnen met Wikisage:Sjabloon: om ze apart te houden van eventuele artikel-categorieën over sjablonen. Groetjes, Guido den Broeder 14 aug 2008 14:18 (UTC)
Oké MarkM 14 aug 2008 14:31 (UTC)
Mark, ook als je een sjabloon overneemt hoor je te vermelden waar je het vandaan hebt. Guido den Broeder 14 aug 2008 18:34 (UTC)
Als er iets weg mag, meldt dat dan gewoon op de pagina Wikisage:Te verwijderen. Er hoeft geen weg-sjabloon op. Guido den Broeder 14 aug 2008 19:10 (UTC)
Sorry, ben nogal hardleers ;) MarkM 14 aug 2008 20:20 (UTC)

Voorstel

Op Gebruiker:SterkeBak/voorstel vind je een voorstel betreffende blokkade beleid. Graag je mening op de overlegpagina. Gr SterkeBakoverleg 21 aug 2008 13:11 (UTC)

Goed uitgewerkt. In grote lijnen ben ik het eens. Zie een paar kleine kanttekeningen op de OP van jouw voorstelpagina. MarkM 21 aug 2008 13:54 (UTC)