Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Overleg gebruiker:Frusti

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
50px Wikisage logo nw.png Welkom 50px Wikisage logo nw.png
Hallo Frusti, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikisage.
Wikisage is een vrije encyclopedie, waaraan iedereen mag meewerken.
We zien met belangstelling uit naar jouw/uw bijdragen.
Er is een wachttijd van 48 uur voordat je kunt bewerken.
Let op: om bewerkingen te kunnen verrichten, is het nodig om eerst een e-mailadres te bevestigen (zie 'mijn voorkeuren').
Meer informatie

Informatie over het gebruik van Wikisage is onder meer te vinden via de portalen Portaal:Hulp, Portaal:Gebruikers en Portaal:Wikisage.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij het Hulp:Hulploket Iedere gebruiker heeft een persoonlijke overlegpagina, zoals deze. Als iemand hier iets schrijft, word je daarop attent gemaakt met een 'oranje balk'. Ook elk artikel heeft een overlegpagina.

Onderteken je bijdragen op overlegpagina's en op discussiepagina's zoals het hulploket door het plaatsen van vier tildes (~~~~). Dan wordt automatisch toegevoegd wie het heeft geschreven en wanneer. Je kunt ook de tweede knop van rechts boven het bewerkingsscherm gebruiken.


Lijst van holebi's

Beste Frusti, voor een dergelijke lijst is in Wikisage geen plaats. Groeten, Guido den Broeder 13 mrt 2010 16:54 (UTC)

Beste Guido, je gaat zonder overleg gewoon verwijderen wat al geruime tijd op wikipedia staat? Het is dus echt jou wiki. Welke overleg vorm is er hier? Geen begrijp ik. Groet, Frusti 13 mrt 2010 23:59 (UTC)
Beste Frusti, normaal zou het via Wikisage:Te verwijderen lopen, met alle mogelijkheden tot overleg, maar hier had ik geen keus. Het aanleggen van lijsten op basis van sexuele geaardheid is een schending van mensenrechten, waar Wikisage op kan en zal worden aangesproken. Je kunt artikelen overnemen van Wikipedia, maar kijk wel even wat je overneemt. Groeten, Guido den Broeder 14 mrt 2010 09:50 (UTC)

Thumb

Beste Frusti:

Als ik schrijf Thumb is altijd right. Dan bedoel ik dat men achter |thumb| niet ook nog eens right hoeft te plaatsen, omdat dat standaard al gebeurt. Dus bij een |thumb| hoef je alleen left of center te plaatsen, als je het plaatje een andere plaats wilt geven.

Door right te schrijven voeg je slechts een dubbel toe. ;) Met vriendelijke groeten, --Rodejong 26 okt 2011 09:52 (CEST)