Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Overleg Wikisage:Lijst van gebruikers naar functie

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dag heren, Het lijkt me dat jullie de beheergroep niet veel groter moeten maken. Overleg in deze testfase lijkt me al moeilijk genoeg. Er moet duidelijk zijn wie wat doet. Groet, Lidewij 20 aug 2008 13:13 (UTC)

Er zijn nu 3 beheerders, Guido, Sterk en ik. Ikdenk dat we inderdaad voorlopig wel even genoeg hebben hieraan. MarkM heeft beheer aangevraagd. Zie overlegpagina van Guido den Broeder. Groet, Tjako 20 aug 2008 15:17 (UTC)

Dat ik beheerder ben geworden en Bureacraat is een samenloop van omstandigheden. Ik ben verantwoordelijk voor het technische gedeelte en zodoende had ik de rechten nodig. De beheerderswerkzaamheden zal ik vooral aan Guido en Tjako overlaten indien er echt sprake is van directe noodzaak en Tjako en Guido zijn er niet dan zal ik wel ingrijpen. SterkeBakoverleg 20 aug 2008 15:30 (UTC)

Overzicht

Ik heb het overzicht veranderd wat vinden jullie er zo van? 5 x de naam Guido is teveel van het goede en maakt het niet overzichtelijker SterkeBakoverleg 20 aug 2008 15:54 (UTC)

Lol, ik heb het nog wat verder opgepoetst. Guido den Broeder 20 aug 2008 17:39 (UTC)